Lisebergstävlingen...

2010-08-26 @ 09:22:42

Lisebergstävlingen närmar sig.. på söndag står ja där och tävlar!!
Jag har fjärilar i magen!! :)

Blomsterdesign i Örebro

2010-08-08 @ 23:47:45

I morgon ska jag åka och träffa det härliga gänget igen. En nystartad  Interflora fresh butik (floristbutik) i Örebro, Mariebergs köpcentrum.  Det ska bli otroligt roligt och lärorikt men jag måste erkänna att jag har lite fjärilar i magen.. (men det hör väl till?!)
Håll tummarna för mig :)
  

Pysslade lite idag på jobbet :)

2010-08-08 @ 23:12:54
När man har fått nya snittblommor och krukväxter är det så roligt att göra fint i buktiken, skylta om eller bara ställa sig och producera snygga grejer till försäljning.Här är ett "Nät" som jag har gjort av kannapinnar, bast och färgad spoltråd. Vi hängde upp det i skyltfönstret!


små söta dekorationerGerbera och germini i en skål:)

Bröllop, Bröllop och Bröllop!!

2010-08-08 @ 23:03:43
Idag har vi gjort brudbuketter på jobbet, tänkte visa lite bilder.. Bakgrunden är inte så fin på bildern, men de behöver ni inte titta på ;)Efter studenten

2010-08-04 @ 23:06:00
Det har hänt så mycket roligt nu efter studenten och allt har gått så fort..

- kungabröllopet i Stockholm
- jobb på blomsterdesign i Örebro
- Tävling

Först fick jag äran att  vara med på det kungliga bröllopet. Jag sökte genom blomster branchen (privat) och blev en av de 50 som fick delta. Det var en sån upplevelse och så otroligt roligt att få jobba i hop med så många duktiga florister. Jag var i kyrkan och dekorerade..det blev jättefint! Ett minne för livet!!


En mycket duktig florist som heter Emma Forsgren blev också uttagen till de kungligabröllopet..vi har lärt känna varandra på floristtävlingar. Hon har nu startat en egen Interflora Freshbutik på mariebergköpcentrum i Örebro. Hon ville att jag skulle jobba där och ett sånt erbjudande kan man inte tacka nej till. 
Så nu på måndag ska jag till Örebro och träffa det härliga gänget och se på butiken. Ska bli så spännande och lärorikt. 

skissar, färger, former, tränar tekniker .. ja allt för att bli så bra som möjligt och komma igång med snabbheten..Tävlingen närmar sig och de börjar komma fjärilar i magen. Har anmält mig till elmia flower grand prix så vi får se om man kommer med där med, men först riktar jag in mig på Liseberg som är nu i slutet av månaden..Storkyrkan
Blommor: Lobelia (Den blåa rabatten) björk (De höga pelarna) och rosa Hortensia i basen.Avslutar detta inlägg med en vacker bild på det kära brudparet..