ja är tillbaka!! :)

2010-10-16 @ 08:43:23
Det var ett tag sen jag skrev..
Jag har hunnit med en massa kul sen ja skrev sist bla:

-SM i Göteborg (hjälpte till min chef som vart med och tävlade)
- Elmia Flower Grand Prix  Jönköping (floristtävling)
- Blomsterkryssning till Helsingfors

SM gick av stapeln i Göteborg min Chef var med och tävlade, ja fick följa med och hjälpa henne. Det var en väldigt bra helg, att få se alla de duktiga floristerna skapa. Jag gick runt och fotadade.. man blev väldigt inspirerad och de passade väldigt bra eftersom ja själv skulle åka och tävla ca 2 veckor efter SM:)

Den som vann SM i år var Tomas Kallin, tredje året i rad, otroligt duktig!

Sen var de dax för Jönköping. Jag och min chef åkte i väg och tävlade. De va två hemliga arbeten som vi fick reda på på morgonen när vi kom.  Första arbetet var en brudbukett  och den andra uppgiften var ett arrengemang, dekoration, bukett  (valfritt) i ett eller två kärl som vi fick på plats. Temat för båda uppgifterna vad vardags surrealism.
Det var totalt 20 deltagare med och ja kom på 9 plats. Ja va jättenöjd. Min Chef kom på andra plats och vann resecheckar!! Jättekul. 

Den var första gången jag var  med på blomsterkryssningen. Ett jättehärligt gäng med florister från olika städer i hela Sverige. Temat för kryssningen var jul, förra året var de bröllop. så de är olika teman varje gång.  Första dagen fick vi reda på att några skulle få stå på scen med Johan Petterson och arbeta.  Självklart ska man ta vara på en sån chans så ja gjorde ett arrengemang  på scenen. Jätteroligt. känslan efteråt var jättehärlig, man ville upp på scen igen och göra fler arbeten!!  Första dagen fick vi planera vårt scenarbete sedan gjorde vi buketter av alla blommor som blev kvar som vi skulle lotta ut och ge ut till publik! På kvällen åt vi tre rätters middag ihop. Det var verkligen en jätterolig resa, något jag absolut skull vilja göra igen om jag fick chansen!!

Det blev inga bilder i detta inlägg, men jag ska lägga upp bilder i nästa inlägg! :)

Kommentarer

Postat av: mamma

tänk gumman!!! va mycket kul du får va med om!!! heja på <333

2010-10-21 @ 13:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback